Szolgáltatásaink

Fémszerkezet tervezés, gyártás és szerelés

Standard és egyedi acélszerkezetek, tartószerkezetek, burkolatok statikai tervezése.

3D modellezés, gyártmánytervek készítése, kiviteli és szerelési tervek készítése. Komplett szerelések bonyolítása. 

Standard és egyedi acélszerkezetek, finomszerkezetek tervezése és gyártása, készülékek, sablonok tervezése és gyártása. Nullszériás darabok gyártásirányítása, gyártmányok termelésbe vitele.

Tartószerkezetek, vázszerkezetek, speciális hegesztett szerkezetek helyszíni szerelése teleszkópos, ollós emelőgéppel, összeszokott és ügyes szerelőcsapattal.

Egyedi forgácsolt alkatrészek tervezése, precíziós készülékek, célszerszámok tervezése és gyártása

CNC megmunkált készülékek, sablonok, formaüregek, héjsütő szerszámok, öntőminták gyártása

Többféle kivitelben gyártunk mennyezetfűtő hűtő panelokat, mennyezetfűtés rendszerlemezt, előszerelt, előre méretre gyártott sugárzó panelokat és csavarozható omega profilos rendszerlemezt. A rendszerlemez a piaci szegmensben elérhető más gyártók termékeinek kiváltására is alkalmas ha a beépítendő hűtő-fűtő teljesítmény igény szerinti ekvivalens paraméterekkel jellemzett felület beépíthető, továbbá van kellő elérhető felület. Az egyes csövek a kialakított „Omega” formájú préselt horonyba bepattannak, a szereléskor dinamikus tempóban lehet telepíteni a sugárzó mennyezet egyes felületeit. Akár álmennyezeti rendszerbe akasztható kivitelben, akár csavarozható, sátortetőbe helyszínen szerelhető kivitelben elérhető.
Minden panel, vagy panelblokk eleje és vége, közvetlenül egymás mellett két 50 cm-es „pigtailt” tartalmaz, azaz két kivezetést, amelyet egy 20/10/20 (16/10/16) T idomon keresztül rendre fel kell fűzni az osztókörre. akár 5,1 m hosszú térrész lefedésére alkalmas panelblokkok is elérhetőek. Többféle előszerelt panelblokkból 1m től 50 cm-es növekménnyel a teljes mennyezet rugalmasan lefedhető. Rendelni webshopon keresztül lehetséges.

mennyezetfűtés hűtés rendszerlemez

Töltse fel az alaprajzot .dwg-ben. Árajánlatát, hátha van jobb ajánlatom!

Küldje el az épület energetikai méretezését, téli, nyári energiaszükségletét tartalmazó dokumentumot, alaprajzot .dwg formátumban és elkészítjük az álmennyezeti hűtő fűtő panel kiosztását, betonfödémbe integrált betonfűtés hűtés kiosztást.

Szerelési szolgáltatás! mennyezet és beton födémes fűtés hűtés telepítés

  • az árak nem tartalmaznak anyagot (pl idomok, szerelvények, profilok stb)
  • Pest megyébe tartalmazza az utazás költségét
  • Pest megyén kívül egyedi ajánlat szerint
  • 3m+belmagasság esetén állvány szükséges, egyedi ajánlat szerint
  • Az ajánlat tartalmazza a rendszer feltöltését, nyomáspróbáját.
  • A rendszer sikeres nyomáspróbával kerül átadásra
  • A szerelés osztógyűjtőig történik.

 

Speciális célgép, összeszerelő állomás, ipari gyártógép tervezés, kivitelezés

Scroll to Top