Előreszerelt üvegszál erősítésű modulok monolit betonfödémben

Ha új építésű kivitelezésről van szó a monolit betonfödémben gépészeti elemek magában a födémben is elhelyezhetőek. Gyártmányaink és termékeink közt elérhető az épület fűtését és hűtését ellátó üvegszál hálóra erősített 12 mm-es csőhálózatból kialakított fűtőkörök is. Az EM-200-…400 (egyedi hosszban is elérhető akár 5 m ig), 80..120 cm szélesen) egy betonfödémbe ágyazott födémfűtési hűtési rendszer. Födémfűtés esetén a rendszer láthatatlan, nem kell álmennyezeti tartószerkezetet építeni, fajlagos bekerülése az egyik legalacsonyabb, nincs veszteség a belmagasságból. A födém homogén beton rétege fűtési-és hűtési célra egyaránt alkalmas, a beton hőtároló kapacitása lomha ballasztot képez a rendszerben, viszonylag hosszú felfűtési és lehűtési időtartammal. A csövek az alsó síktól (a zsaluzattól távtartókkal szerelve) 10..15 mm-re futnak.

födémfűtés födémhűtés monolit betonfödémbe üvegszál hálós

Betonba ágyazott üvegszál erősítésű betonfödémes hűtés fűtés előnyei

  • A kivitelezés során a leggyorsabban és legkedvezőbb fajlagos bekerülési mutatóval telepíthető fűtőhűtő rendszer.
  • A betonvas szereléssel egyidejűleg két munkafázissal egy ütemben kivitelezhető, nem kell külön tartószerkezetet szerelni.
  • Leggyorsabban telepíthető rendszer, egy kis csapat többszáz m2 szerelésére képes naponta.
  • Műhelyben előregyártott, így a drága helyszíni szerelgetés minimális, nem is kell mm pontosan szerelni.
  • néhány kg a tömege, nem jelent fizikai megterhelést a kivitelezés
  • nincs szükség állványrendszerre, nem kell dűbelezni, csavarozni
  • a fűtőkörök előre gyártott elemekből, modulokból állnak, amely végén a terv szerint igényelt további bekötő csőmennyiséget tartalmaz, a kötődobozokba könnyen elvezethető.
  • könnyen szállítható. Több száz m2 egy hosszú platós 3,5 tonnás kisteherautóval költséghatékonyan kiszállítható.

A monolit betonba ágyazott üvegszál erősítésű betonfödémes hűtés fűtés kiválóan alkalmas gazdaságos, komfort felületfűtési funkció megvalósítására családi házak, társasházak, irodaházak, középületek, intézmények esetén

Scroll to Top